A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Студениківський інклюзивно-ресурсний центр
Київська область, Переяслав-Хмельницький район, с. Студеники

Новини

Дата: від до Скинути

Користування психодіагностичними методиками WISC-IV, Leiter-3, Conners-3, PEP-3 та CASD

4 липня 2019 року на базі Комунального навчального закладу Київської обласної ради “Київський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів” відбувся єдиний Всеукраїнський дистанційний екзамен для фахівців інклюзивно-ресурсних центрів, які пройшли тренінги  та прослухали курс навчальної програми «Користування психодіагностичними методиками  WISC-IV, Leiter-3, Conners-3, PEP-3 та CASD».

09:22 20.08.2019

Інклюзивне освітнє середовище – запорука успішності особливих дітей

Кожна дитина є  особливою, і це незаперечно. Однак усе ж таки є діти, про яких кажуть «особливі» не для того, щоб підкреслити унікальність здібностей, а для того, щоб відмітити ті особливі потреби, які відрізняють їх від інших дітей. Незалежно від стану здоров’я, наявності  фізичного чи інтелектуального порушення, кожна людина  має право на повноцінне життя, освіту, якість якої не відрізняється від якості освіти решти людей.

16:33 12.02.2019

Комплексна оцінка розвитку дитини

Активне залучення батьків до освітнього процесу на всіх його етапах: оцінювання рівня розвитку дитини, планування її освітньої траєкторії, участь у навчальних видах діяльності тощо допомагає батькам краще дізнатися про можливості своєї дитини, що в подальшому впливатиме на вирішення таких важливих питань, як вибір форм та моделей навчання, освітнього закладу для продовження навчання, подальший вибір професії, забезпечення самостійного проживання, індивідуальної мобільності тощо.

16:21 05.02.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора