A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Студениківський інклюзивно-ресурсний центр
Київська область, Переяслав-Хмельницький район, с. Студеники

СЕРПНЕВА КОНФЕРЕНЦІЯ ОСВІТЯН СТУДЕНИКІВСЬКОЇ ОТГ

Дата: 29.08.2019 11:34
Кількість переглядів: 232

Традиційно  склалося, що напередодні нового навчального року в педагогічних колективах нашої держави проводяться серпневі педагогічні конференції, завдання яких полягає в тому, щоб визначити пріоритетні напрямки роботи щодо виконання державної програми розвитку освіти, реалізації державної політики в системі дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти.

Зусріч педагогічних працівників закладів освіти  Студениківської ОТГ відбулася  у нестандартному форматі -  відкритої освітянської студії, яка проходила в парку Студениківського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів.  Концепт–ідея  педагогічної ради полягала у визначенні топпріоритетів розвитку системи освіти Студениківської ОТГ у 2019/2020 навчальному році.

На прес-брифінгу було озвучено сільським головою Студениківської сільської ради Марією Олександрівною Лях пріоритетні напрямки розвитку системи освіти в ОТГ.  Директорами Студениківського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ст. Кийко Н.А. та Переяславського НВО «ЗЗСО І-ІІ ст. – ЗДО» Корнієнком Р.Ф.  окреслено основні  пріоритети розвитку освітньої системи як в Україні в цілому, так  й безпосередньої в освітніх закладах ОТГ. Директором Студениківського ІРЦ  Іриною Бідюк було презентовано  ряд  нових нормативних документів, які регламентують  освітній процес дітей з особливими освітніми потребами,  було наголошено на важливість створення комфортного, безпечного освітнього середовища як для дітей з особливими освітніми потребами, так й для всіх здобувачів освіти в закладах Студениківської ОТГ.

        Цікавим завершенням заходу став квест для педагогів, який підготували колеги з Студениківського опорного ЗЗСО І-ІІІ ст.  Кульмінацією всього дійства – карта України, яку прекасили квітками учасники заходу.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора