A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Студениківський інклюзивно-ресурсний центр
Київська область, Переяслав-Хмельницький район, с. Студеники

Дистанційна діяльність Студениківського інклюзивно-ресурсного центру

Дата: 26.01.2021 11:48
Кількість переглядів: 204

Під час карантину в дистанційну форму роботи переформатовуються не тільки заклади загальної середньої освіти Студениківської ОТГ, а й Студениківський інклюзивно-ресурсний  центр. Фахівці центру дистанційно надають психолого-педагогічні та корекційно-розвиткові послуги.

Відповідно до наказу Студениківського ІРЦ від  04.01.2021 року № 4 «Про дистанційну роботу Студениківського інклюзивно-ресурсного центру на період карантину»  фахівці   ІРЦ    надавали  корекційно-розвиткові та психолого-педагогічні послуги,  здійснювали  консультування батьків, педагогічних працівників  в дистанційному режимі шляхом використання дистанційних технологій за допомогою онлайн-ресурсів (мобільних додатків, електронної пошти тощо).

За період карантину надано 168  корекційно-розвиткових послуг в дистанційному режимі з використанням можливостей інтернет-ресурсів, які  отримали 27 дітей з особливими освітніми потребами. Здійснено консультування 16 батьків дітей з особливими освітніми потребами  та 5 педагогічних працівників в онлайн форматі.

Реалії сьогодення вимагають від фахівців Студениківського інклюзивно-ресурсного центру досконало володіти технологіями дистанційного навчання з метою надання корекційно-розвиткових послуг дітям з особливими освітніми  потребами в онлайн режимі. Саме дистанційні  технології дозволяють продовжувати діяльність закладу  під час карантину та інших надзвичайних обставин.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора