A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Студениківський інклюзивно-ресурсний центр
Київська область, Переяслав-Хмельницький район, с. Студеники

ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ЗДОРОВ’Я

Дата: 07.04.2020 10:25
Кількість переглядів: 268

Сьогодні, 7 квітня, під егідою Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ) відзначають Всесвітній день здоров’я. Всесвітній день здоров’я було започатковано у 1948 році - році, коли набув чинності статут ВООЗ. Починаючи  з 1950 року Всесвітній день здоров’я щороку присвячується певним темам. Цього року ВООЗ привертає увагу до надзвичайно важливої ролі медичних сестер та акушерок у системі охорони здоров’я та дякує за їх наполегливу працю.

Сьогодні медичні працівники, у тому числі медичні сестри, стоять на передовій боротьби з  COVID -19 та чи не найбільше ризикують заразитися.

У соціальних мережах люди з усього світу висловлюють прихильність та подяку всім медичним працівникам за їх важливу роботу та турботу про пацієнтів у ці непрості часи,  та бажають один одному здоров’я.

«Бережіть себе, піклуйтеся про близьких і залишайтеся вдома. Тоді прості, але безцінні речі швидше стануть знов доступними. Але сподіваюся, що ми назавжди усвідомимо їхню значущість», - звернувся до української спільноти міністр охорони здоров’я Максим Степанов.

Бережіть себе та своїх близьких!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора