A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Студениківський інклюзивно-ресурсний центр
Київська область, Переяслав-Хмельницький район, с. Студеники

Виїзні засідання фахівців Студениківського інклюзивно-ресурсного центру

Дата: 27.11.2023 14:56
Кількість переглядів: 53

З метою консультування дітей, батьків, педагогічних працівників з питань проведення комплексної психолого-педагогічної оцінки особи в Студениківському ІРЦ, особливостей розвитку та організації навчально-виховного  процесу дітей з особливими освітніми потребами, реалізації корекційної складової Індивідуальної програми розвитку учнів, які отримують інклюзивну освіту, особливостей надання корекційних послуг фахівцями Студениківського ІРЦ,  протягом вересня-листопада  фахівцями ІРЦ було здійснено 4 виїзних засідань:  у Семенівську гімназію, у Переяславську гімназію та Переяславський дошкільний заклад, у Студениківський ЗДО «Малятко».

Під час візитів фахівцями Студениківського ІРЦ здійснено   обстеження  32 дітей, надано 32 консультації   батькам та  6 консультацій  педагогічним працівникам. Рекомендовано пройти комплексне психолого-педагогічне обстеження  у Студениківському ІРЦ  5 дітям.

Паралельно фахівці ІРЦ  здійснювали спостереження за дітьми, які на той час проходили комплексне психолого-педагогічне обстеження,  в закладі освіти з метою узагальнення та оформлення висновків обстеження для подальшого планування та проведення корекційної роботи.

Візити фахівців ІРЦ в заклади  освіти Студениківської сільської ради тривають.  Отже, діти,  батьки, педагогічні працівники  мають можливість отримати   послуги фахівців ІРЦ   за місцем проживання.

   

   

  

   

 

    

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора