A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Студениківський інклюзивно-ресурсний центр
Київська область, Переяслав-Хмельницький район, с. Студеники

Моніторинг динаміки розвитку дітей з особливими освітніми потребами у закладах освіти Студениківської громади

Дата: 10.06.2022 11:47
Кількість переглядів: 188

З метою визначення динаміки розвитку дітей з особливими освітніми потребами, які здобувають освіту за інклюзивною моделлю, протягом 6-9 червня в змішаному форматі відбулися засідання команд психолого-педагогічного супроводу Студениківського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ст, Філії Соснівського «ЗЗСО І-ІІ ст. – ЗДО» Студениківського ЗЗСО І-ІІІ ст.,  Семенівської ЗОШ І-ІІІ ст., Пристромської ЗОШ  І-ІІІ ст.

Засідання команди супроводу проводилися з метою виявлення та відстеження тенденцій розвитку дитини з ООП, оцінювання якості організації  інклюзивної освіти  в закладах освіти, встановлення відповідності фактичних результатів освітньої діяльності її заявленими цілям, оцінювання причин відхилень від цілей.

У  засіданнях команди супроводу взяла  участь директор Студениківського ІРЦ Ірина БІДЮК.  Вона акцентувала увагу всіх учасників заходу на тому, що моніторинг – це пролонговане в часі спостереження за дитиною з ООП, поточне оцінювання змін, які відбуваються в її розвитку, і спрямування подальшої роботи на досягнення заданих параметрів розвитку.

Члени команд супроводу  здійснили моніторинг стану  розвитку та динаміки досягнень  дитини з ООП, обговорили критерії оцінювання знань, умінь та навичок  та зазначили  цілі для подальшого розвитку дитини.

За результатами моніторингового дослідження команди супроводу розробили рекомендації на наступний навчальний рік, які будуть враховані при створенні Індивідуальної програми розвитку дитини з ООП, а також для впровадження якісного інклюзивного навчання в закладах освіти Студениківської громади.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора