A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Студениківський інклюзивно-ресурсний центр
Київська область, Переяслав-Хмельницький район, с. Студеники

Виїзне засідання Студениківського ІРЦ у Пристромській ЗОШ І-ІІІ ст.

Дата: 29.01.2021 10:22
Кількість переглядів: 184

Згідно  плану роботи Студениківського ІРЦ 28 січня 2021 року  було здійснено виїзне засідання у Пристромській ЗОШ І-ІІІ ст, яка приєдналася до Студениківської ОТГ з січня 2021 року. Тематика робочого візиту стосувалася організації та проведення комплексної психолого-педагогічної оцінки розвитку учнів Пристромської ЗОШ,  надання методичних, консультативних послуг педагогічним працівникам закладу та батькам.

Було проведено комплексну оцінку 3 дітей, з'ясовано особливості їх психофізичного розвитку та надано консультації їх батькам щодо організації навчально-виховного процесу дитини з урахуванням особливостей її розвитку. Батьки ще 6 дітей оформили документи  на проведення комплексної оцінки розвитку їх дітей у Студениківському ІРЦ.. Вони також отримали консультації фахівців щодо  забезпечення  гармонійного  розвитку їх дітей.

Здійснено консультування педагогічних працівників з питання організації та  реалізації інклюзивного навчання, проведення моніторингу ІПР  дитини з особливими освітніми потребами, яка навчається в інклюзивному класі.

Робота здійснювалася з дотриманням санітарно-протиепідемічного режиму.

Дякуємо адміністрації Пристромської ЗОШ І-ІІІ ст. за плідну співпрацю, сприянню проведенню комплексної психолого-педагогічної оцінки розвитку дітей та організацію робочої зустрічі на високому професійному рівні.

Нагадуємо, що батьки мають можливість дистанційного подання документів для проведення комплексної психолого-педагогічної оцінки розвитку дитини через атоматизовану систему роботи інклюзивно-ресурсних центрів (https://ircenter.gov.ua/)

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора