A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Студениківський інклюзивно-ресурсний центр
Київська область, Переяслав-Хмельницький район, с. Студеники

Звіт про діяльність Студениківського інклюзивно-ресурсного центру за 2020 рік

Дата: 05.02.2021 11:22
Кількість переглядів: 339

Відповідно до статуту  Студениківського ІРЦ щорічно   директор установи Ірина Бідюк звітується про діяльність ІРЦ  перед  Студениківською громадою.

04 лютого 2021 року питання діяльності Студениківського ІРЦ  у  2020 році було винесено на спільне засідання виконкому та сесії Студениківської сільської ради.

Директор Студениківського ІРЦ  Ірина Бідюк презентувала результати діяльності установи за 2020 рік. До уваги членів виконкому та депутатів Студениківської сільської ради було запропоновано звіт про діяльність Студениківського ІРЦ  у  формі презентації.

У рішенні сесії Студениківської сільської ради від 04.02.2021 року № 197-VI-VIII «Про результати діяльності Студениківського інклюзивно-ресурсного центру за 2020 рік» зазначено:

  1.  Інформацію про результати діяльності Студениківського інклюзивно-ресурсного центру  за  2020 рік  прийняти до уваги (презентація додається).
  2. Сприяти подальшому розвитку Студениківського інклюзивно-ресурсного центру з метою забезпечення комплексного психолого-педагогічного супроводу дітей  з особливими освітніми потребами, які проживають на території Студениківської ОТГ.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора